Samenwerkingsverband

“Maarn Maarsbergen daar zit muziek in”

Harmonieorkest Manderen is een van de verenigingen in Maarn/Maarsbergen waar ook letterlijk muziek inzit. Middels diverse jaarlijkse optredens is dat te horen. Maar Manderen is dat niet alleen. Zeker figuurlijk zit er in andere verenigingen ook muziek maar letterlijk organiseren deze andere clubs ook muziekoptredens. Dit zijn onder  andere Lionsclub Maarn Maarsbergen, Stichting Steunfonds Muziekbeoefening Maarn Maarsbergen.  De Lions heeft al twee keer een optreden  georganiseerd in Maarn van het Amersfoort Jeugdorkest  en samen met het Steunfonds en Manderen een geweldige jazzavond in november 2018 en februari 2024.

Onder het thema “Maarn Maarsbergen daar zit muziek in” hebben de 3 verenigingen, dus Manderen, de Lions en Steunfonds, besloten voortaan jaarlijks gezamenlijk een groots muzikaal gebeuren te organiseren. Het ene jaar een klassiek, symfonisch, orkest, het volgende jaar een jazzavond met live jazzoptredens en het derde jaar de Maarns Proms waarbij ook  het koor Vinkenvocale mee doet.

Door deze samenwerking is het organiseren wat gemakkelijker en prettiger: meer handjes, meer kennis etc.

 

Naast bovenstaande muziek evenementen vindt er iedere derde zaterdag van de maand een concert plaats in de Therisiakerk aan de Amersfoortseweg.

Last but not least, Klein Maar Dapper de drumband van Maarn, altijd weer present tijdens Koningsdag en 4 mei.